Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον σημερινό δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα – που στο παρελθόν είχε περάσει από θέσεις υφυπουργού κυβερνήσεων της ΝΔ – φέρνει στο φως το ilialive.gr. Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο Πέτρος Δούκας, καυχιέται ότι στις φονικές πυρκαγιές του 2007 και δίνει μαθήματα στον υπουργό.

Ο κ. Λιβανός στο βίντεο φαίνεται να επιχαίρει για όσα λέει ο Πέτρος Δούκας

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε» ακούγεται να λέει προκλητικά ο Πέτρος Δούκας, σε βίντεο – που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones. «Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» υπερθεματίζει κάποιος από τη σύσκεψη. «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι» συνεχίζει ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης. «Αυτό πρέπει να το απαντήσουμε.

Από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί …και υπολειπόμεθα ό,τι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιΐα» απαντά ο Σπήλιος Λιβανός (κάτι που προκάλεσέ και την αποπομπή του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη). Και η συζήτηση ολοκληρώνεται με τα  γέλια όσων συμμετείχαν στη σύσκεψη. Για την ιστορία, στις πυρκαγιές του 2007 ο νομός Ηλείας είχε θρηνήσει 49 νεκρούς -συνολικά οι νεκροί ήταν 84-

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις