Τσίπρας Χανιά: Με πολίτες και επιχειρηματίες των Χανίων συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 9 Μαΐου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη τη χώρα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 15ης Μαΐου.

Η περιοδεία του κ. Τσίπρα, ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή Παύλο Πολάκη και τοπικά κομματικά στελέχη, ξεκίνησε από την αρχή του πεζόδρομου της οδού Μουσούρων, όπου δραστηριοποιούνται πολλές εμπορικές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες, οι οποίοι του έθεσαν το θέμα των υψηλών τιμών στην ενέργεια αλλά και αυτό της ακρίβειας.

Ο κ. Τσίπρας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κίνηση στην αγορά, ενώ είχε και σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο των πολυτέκνων του νομού που ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τη συμβολή του ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε κεράσματα από τσικουδιά, φωτογραφήθηκε με πολίτες και συνομίλησε με νέους σε καφέ της πόλης.

Δείτε το βίντεο από τα Χανιώτικα Νέα

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ως την χειρότερη των τελευταίων ετών την παρούσα κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για “φαγοπότι” και για golden boys, παρά τις μεγάλες ανάγκες του ελληνικού λαού.

Μίλησε για κυβέρνηση που είναι σε αποδρομή και πως κάθε ημέρα που περνάει οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, ώστε να δοθεί ανάσα και προοπτική στον τόπο.

To μεσημέρι θα βρεθεί στις Καλύβες του δήμου Αποκορώνου, όπου και θα γευματίσει με εθελοντές μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ενώ το απόγευμα θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στη Δυτική Κρήτη με επίσκεψη στο Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις