Άδοξα έληξε η συνεργασία που είχε ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με αποτέλεσμα να τον διαγράψουν από τον συνδυασμό Εθνική Δημιουργία.

Μάλιστα ο Τζήμερος εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του τέως βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σε ανάρτηση τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων «αλαζόνα» και «αμετροεπή».

Η απάντηση Μπογδάνου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε την Τετάρτη (10/08) στους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη, οι οποίο τον διέγραψαν από την «Εθνική Δημιουργία», χαρακτηρίζοντας τον εν λόγω πολιτικό σχηματισμό ως «παράρτημα της Ν.Δ.».

Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε: «Δεν έφυγα από τη Ν.Δ. για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε ένα «παράρτημα της Ν.Δ.» και επεσήμανε: «Καμία στήριξη στην “πασοκοποταμίσια” Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό».

Ειδικά για τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως το τελευταίο τετραήμερο «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

Συμμαχία Μπογδάνου-Λατινοπούλου με το κόμμα «Εθνική Συμφωνία»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Μπογδάνος αποφάσισε να συστρατευτεί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, γνωστή για τις αμφιλεγόμενες απόψεις της, την οποία μάλιστα έχρισε και αντιπρόεδρο του σχηματισμού του Εθνική Συμφωνία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις