Θέση για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός πατέρα από αστυνομικούς στο Λόφο Στρέφη στα Εξάρχεια πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Χθες το βράδυ αστυνομικές δυνάμεις ξυλοκόπησαν βάναυσα έναν πολίτη μπροστά στα παιδιά του. Στην συνέχεια προχώρησαν στην προσαγωγή του. Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο μπάσκετ στο λόφο του Στρέφη. Η αστυνομική βαρβαρότητα στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Οι αστείες δικαιολογίες της ΕΛ.ΑΣ. ότι προηγήθηκε «λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα 15 ατόμων», θυμίζουν τα αντίστοιχα ψέματα που ακούσαμε και στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης. Ψέματα που καταρρέουν από τα βίντεο που αποτυπώνουν τι πραγματικά συνέβη.

Το ”έγκλημά” του είναι ότι βρέθηκε στον αθλητικό χώρο μαζί με τα παιδία του, σε μια περιοχή όπου κυβέρνηση και δημοτική αρχή αντιμετωπίζουν ως κατεχόμενη ζώνη.

Δέχτηκε άγρια επίθεση την στιγμή που ζήτησε από άντρες των ΥΜΕΤ να σταματήσουν να χτυπάνε μια κοπέλα, που απλά ήθελε να εισέλθει στον ελεύθερο χώρο του γηπέδου.

Κυβέρνηση, υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δημοτική αρχή έχουν δημιουργήσει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση βίας και αυταρχισμού. Η χρόνια εγκατάλειψη της περιοχής, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη δράση του real estate και την αστυνομική βαρβαρότητα δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα για τους κατοίκους.

Όσα συμβαίνουν στην περιοχή αποτελούν ντροπή για κάθε δημοκρατικό κράτος δικαίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις