Σε υποχώρηση αναγκάστηκε η Διοίκηση Πατούλη σχετικά με την διαφημιστική προβολή μηνυμάτων της Περιφέρειας Αττικής για την οδική ασφάλεια και τον τετραψήφιο αριθμό 1544 για το οδικό δίκτυο – σε στέγαστρα αναμονής επιβατών σε στάσεις λεωφορείων εντός Αττικής, αναφέρει σε αναλυτική ανακοίνωσή της η Δύναμη Ζωής, της Ρένας Δούρου.  «Όταν θα φύγουν, θα έχουν τινάξει το ταμείο στον αέρα», επισημαίνεται.

«Πρόκειται για μια ακόμη σκανδαλώδη και προκλητική ανάθεση συνολικού κόστους 223.894,40 ευρώ με ΦΠΑ! Το κόστος κάθε διαφημιστικού πάνελ ανά 14ήμερο ανέρχεται στα 370 ευρώ πλέον ΦΠΑ και πρόκειται για 370 ευρώ Χ 122 διαφημιστικά πάνελ επί τέσσερα 14ήμερα.

»Όλη η επιχειρηματολογία εστιάζει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην γνωστοποίηση της ύπαρξης του τετραψήφιου αριθμού 1544 για το οδικό δίκτυο. Στον αριθμό αυτό ο οποίος, αξίζει να σημειωθεί, δεν είναι δωρεάν, αλλά επιφέρει σημαντικές χρεώσεις, μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για να αναφέρουν τυχόν προβλήματα που εντοπίζουν στο οδικό δίκτυο, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της εποπτείας και της αναβάθμισης των κεντρικών οδικών αρτηριών του λεκανοπεδίου.

»Η Διοίκηση Πατούλη δεν δίστασε να βάλει μπροστά μια Τεχνική Υπηρεσία για να ζητήσει την αναγκαιότητα μιας διαφημιστικής προβολής με ένα αρκετά μεγάλο ποσό, ειδικά μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης και απίστευτης φτωχοποίησης των πολιτών. Μάλιστα η Υπηρεσία είναι αυτή που προτείνει ακόμα και τον αριθμό των διαφημιστικών πλαισίων που χρειάζονται αλλά και τον χρόνο που θα διαρκέσει η διαφήμιση. Και φυσικά η Διοίκηση Πατούλη… το αποδέχεται όπως είναι!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις