Για το προσεχές Σάββατο στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του J2US και όλοι είναι καλεσμένοι στην πιο εντυπωσιακή, κεφάτη, μαγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης! Ειδικά φέτος, το show αλλάζει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας φέρνει την τηλεοπτική διασκέδαση σε άλλο επίπεδο.

Στο ολοκαίνουργιο πλατό του J2US θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό: Σε μία σκηνή που ξεπερνά τα 1500 τ.μ. κάθε Σάββατο βράδυ ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδέχεται τα ζευγάρια που θα δίνουν ρυθμό στο πάρτι!

LED walls 600 τ.μ. καλύπτουν από άκρη σε άκρη το χώρο και φωτίζουν την εντυπωσιακή μουσική σκηνή αλλά και αναδεικνύουν τα ταλέντα του σόου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ψυχαγωγική ζωντανή εκπομπή εφαρμόζεται τεχνολογία 3D και augmented reality.

16 κάμερες με ένα supertechno τηλεσκοπικό γερανό, έναν extra γερανό, και μια spidercam θα κάνουν μοναδική την εμπειρία θέασης.

Τα καλώδια του τεχνολογικού εξοπλισμού εκτείνονται σε 86 χιλιόμετρα, δηλαδή καλύπτουν απόσταση από την Αθήνα έως την Κόρινθο!

Περισσότερα από 300 άτομα θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του J2US από κοντά, εφόσον ο χώρος φιλοξενίας του κοινού αυξήθηκε εξίσου.

Ένα αποκλειστικό microsite δημιουργήθηκε προκειμένου το κοινό να μπορεί να κρατήσει τη θέση του για να ζήσει από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα του J2US.

Στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, όλοι θα «τρίβουμε τα μάτια μας», γιατί το J2US ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας σε άλλο επίπεδο!

Παίζει πάρτι εδώ στο «Just», είσαι καλεσμένος, πες μου πού αλλού θα πας;

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις