Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1 βρέθηκε η δημοφιλής ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου, με την πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της ελιάς» να μην κρύβει τη συγκίνηση της για τον αείμνηστο τραγουδιστή και σύντροφο της ζωής της, Τόλη Βοσκόπουλο.

Χαρακτηριστικό είναι το σημείο όταν έπεσαν οι τίτλοι της αρχής και έπαιξαν κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου δάκρυσε πριν καν την καλησπερίσει ο οικοδεσπότης του talk show. «Συγκινήθηκες κιόλας, Άντζελα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Συγκινήθηκες με το που είδες τις στιγμές αυτές».

«Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή» παραδέχθηκε, αρχικά, η Άντζελα Γκερέκου. «Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα… ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και γω. Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις