Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εκπομπή «Happy Day» ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη, με την παρουσίαση του καινούριου βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά.

Με αφορμή το βίντεο, στο οποίο ο τραγουδιστής πλαισιώνεται από πανέμορφα κορίτσια η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου, έπιασαν μια κουβέντα για την Καίτη Γαρμπή και εάν θα έπρεπε να τον ζηλεύει και να είναι εκεί στα γυρίσματα…

«Αν ήμουν Καίτη Γαρμπή και ήξερα ότι αυτά τα δροσερά κορίτσια ήταν στο video, θα ήμουν κι εγώ εκεί. Γιατί είναι διδυμίνα η Καίτη, διδυμίνα κι εγώ…» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Μέσα από την κουβέντα αποκάλυψε ότι είναι λίγο ζηλιάρα και μάλιστα ανέφερε ότι στο γραφείο του άνδρα της, του γνωστού δικηγόρου Θέμη Σοφού, εργάζονται πολλές γυναίκες και πολύ ωραίες γυναίκες.

«Εγώ να σας πω κάτι. Κάποια στιγμή είπα στον Θέμη, “όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα”. Έχει πολύ καλά κορίτσια και ωραία» παραπονέθηκε.

Και στην παρατήρηση συνεργάτη της ότι είδε άνδρες στο γραφείο του, απάντησε: «Τα έχω προσέξει και τα αγόρια. Λες να μη ξέρω τι συμβαίνει στο γραφείο του συζύγου μου; Πλάκα του έκανα».

Κλείνοντας το θέμα, επανέλαβε την αρχική θέση της: «Εγώ πάντως αν ήμουν Καίτη Γαρμπή θα είχα πάει και θα είχα μπαστακωθεί δίπλα στον σκηνοθέτη. Κορίτσια τσαντούλα και από κοντά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις