Ελένη Φουρέιρα: Έγινε μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το μωρό του χθες Τρίτη 07/02.

Όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Φουρέιρα, κ. Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος στο Happy Day, η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20.

Παρών στον τοκετό ήταν ο σύντροφός της.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» δήλωσε επίσης ο γιατρός της τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις