Σκληρή κριτική για την εμφάνιση της Εθνική ομάδας με την Κροατία από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο διεθνής άσος χαρακτήρισε “αστεία” τα λάθη που έγιναν και κόστισαν πολύ στο παιχνίδι ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ακόμη και αυτή η ήττα δεν πρόκειται να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα υπογραμμίζοντας την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Εθνική πριν από περίπου δύο χρόνια.

“Απόψε δεν μπήκαμε σωστά για ένα τόσο σημαντικό ματς. Κάναμε τόσα πολλά λάθη που δεν έχουμε κάνει ποτέ άλλοτε. Είναι αστεια τα λάθη που κάναμε και γι’ αυτό χάσαμε”, ανέφερε στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:

“Πλέον, η Κροατία, ναι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Κατά 90-95% είμαστε εκτός Μουντιάλ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι τελείωσε εδώ. Έχουμε ένα ματς ακόμη, πρέπει να το κερδίσουμε και να δούμε τι άλλο μπορούμε να πετύχουμε”, τόνισε και κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο η ήττα αυτή να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα.

“Μαζέψαμε αυτό το σκορποχώρι που είχαμε πριν από δύο χρόνια και οτιδήποτε και να γίνει δεν μπορεί να χαλάσει αυτό το κλίμα που έχουμε”.


Ζέκα: Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε

Την ανάγκη η Εθνική μας να μην παραιτηθεί μετά τη βαριά ήττα από την Κροατία και να παλέψει στη ρεβάνς επεσήμανε ο Ζέκα.

“Είναι δύσκολα πλέον τα πράγματα και το ξέρουμε όλοι αυτό, αλλά υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι και πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες με την προσπάθειά μας”, είπε αρχικά στην Cosmote TV.

“Κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να κοιτάξουμε όλοι τι συνέβη και τις ευθύνες μας, να πάμε στο επόμενο ματς με ψηλά το κεφάλι και να τα δώσουμε όλα. Η Κροατία είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε πολύ καλούς παίκτες και δεν το περιμέναμε να χάσουμε με 4-1. Πρέπει να προετοιμαστούμε για την Κυριακή. Χρειαζόμαστε τρία γκολ και δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε”.