Σενάριο για Μπουχαλάκη και Λιόν

Σενάριο για Μπουχαλάκη και Λιόν

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με τους περισσότερους συλλόγους του εξωτερικού να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τους παίκτες του.

Μια από αυτές είναι και η Λιόν που, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, έχει στο στόχαστρο της τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά ο Έλληνας μπακ δεν είναι ο μοναδικός που κοιτάζουν οι Λιονέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία, μετά τον Κώστα Τσιμίκα η Λιόν φέρεται να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της και στον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι έχουν στείλει σκάουτερ και για τους δυο παίκτες στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' κατά καιρούς, ενώ βρέθηκαν και στο παιχνίδι με την Μπάγερν, μένοντας μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένοι με την εμφάνιση και των δυο.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην τιμή τους, με τον Τσιμίκα και τον Μπουχαλάκη να στοιχίζουν γύρω στα 4-5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δύσκολα θα δώσει με αυτά τα χρήματα κάποιον εκ των δυο που τη φετινή σεζόν είναι βασικοί κι αναντικατάστατοι.