Να σημειωθεί ότι στον αγώνα που έπαιξαν οι δυο ομάδες το Σάββατο, η Λάρισα κατάφερε να γυρίσει το αρχικό 0-1 του Βόλου και να επιβληθεί στο τέλος με 2-1 εντός έδρας, με αποτέλεσμα ο γνωστός δικηγόρος να προχωρήσει στην καζούρα προς τον δήμαρχο του Βόλου.

Έτσι, ο Αχιλλέας Μπέος ανέβασε στο Facebook μία τούρτα που του ήρθε δώρο από τον Αλέξη Κούγια. Η τούρτα είναι διώροφη σε χρώματα μπλε και κόκκινο, ενώ συνοδεύεται από την εξής αφιέρωση:"Στον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας, που αναγκαστικά τον πικράναμε το Σάββατο. Με ειλικρινή αγάπη!!! Αλέξης Κούγιας".

Ο ίδιος ο Μπέος φάνηκε να εκτιμά αρκετά την κίνηση του Κούγια, αν και υποσχέθηκε να ανταποδώσει (εφ’όλης της ύλης) στον β’ γύρο του πρωταθλήματος:

"Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η συγκυρία τα φέρνει να είσαι αυτός που την δέχεται.
[…]
Τον ευχαριστώ, αν και δεν τρώω γλυκά, και επιφυλάσσομαι για την ανταπόδοση στο β΄ γύρο. Με την ίδια ασφαλώς αγάπη…".Να σημειωθεί βέβαια ότι ακόμη κι από αυτό το εύθυμο θεσσαλικό ντέρμπι δεν έλειψαν παράπονα για τη διαιτησία. Όπως τόνισε ο Μπέος για τον διαιτητή:

"Ξεκαθαρίζοντας και πάλι ότι δεν έχω να καταλογίσω κάτι στην ΠΑΕ της γείτονας πόλης διατυπώνω με τρόπο κατηγορηματικό, κρίνοντας από τα πεπραγμένα του, ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Το πέναλτι που έδωσε σε βάρος του Βόλου ούτε ο Κούγιας θα το έδινε!".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις