Αντετοκούνμπο: Μήνυση σε εταιρεία που χρησιμοποίησε παράνομα το nickname του MVP κατέθεσε η νομική υπηρεσία που εκπροσωπεί τα δικαιώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σημειώνεται πως η υπηρεσία διεκδικεί για λογαριασμό του Γιάννη αποζημίωση ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί την εταιρεία Sportz Cases, LLC στα δικαστήρια, καθώς χρησιμοποίησε το – κατοχυρωμένο – nickname «Greek Freak», χωρίς να πληρώσει τα ανάλογα δικαιώματα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα theblast.com, η πλευρά του Γιάννη υποστηρίζει ότι δεν έδωσε ποτέ την άδειά του στη συγκεκριμένη εταιρεία, που κατασκευάζει θήκες για κινητά τηλέφωνα, με εκείνη να χρησιμοποιεί το χαρακτηριστικό παρατσούκλι του Έλληνα σταρ στα προϊόντα της.

Εκτός από τα 2 εκατ. δολάρια, ο φόργουορντ των Μπακς διεκδικεί και τα κέρδη που είχε η εταιρία από προϊόντα με την μορφή του. Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κινηθεί δικαστικά εναντίον εταιρείας, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε πράξει το ίδιο με εταιρία που χρησιμοποιούσε τον όρο «Greek Freak» σε προϊόντα, χωρίς να έχει δώσει την άδειά του, διεκδικώντας και πάλι το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις