Παναθηναϊκός: Η άρον άρον αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο έχει αφήσει κενή την θέση του προπονητή στο «τριφύλλι» και η αργία του κορονοϊού σενάρια κατεργάζεται

Στο Ισραήλ γράφουν πως οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ξεκινήσει ήδη τις διεργασίες για την επόμενη χρονιά και το Sport5.co.il κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον των «πράσινων» προς το πρόσωπο του Όντετ Κάτας.

Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ από το 2018, ενώ από το 2017 καθοδηγεί και την Εθνική ομάδα της χώρας του. Φυσικά έχει πράσινα γαλόνια καθώς έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 1999 μέχρι το 2001.

Ο Κάτας πέρασε μία καλή διετία στην Χάποελ, κερδίζοντας δύο Κύπελλα και παρουσιάζοντας μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη. Η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και για την επόμενη χρονιά, όμως είναι αμφίβολο αν θα υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι, λόγω της συνολικής κατάστασης με την πανδημία.

Το σχετικό κομμάτι αναφέρει επίσης πως στη λίστα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρίσκονται οι Μπάιρον Σκοτ και Μάικ Μπατίστ, όπως φυσικά και ο Γιώργος Βόβορας.