Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την πλήρη στήριξη των αδελφών Αγγελόπουλων, καθώς παρουσιάζονται έτοιμοι να αναβαθμίσουν ποιοτικά το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Σύμφωνα με τη Livesport, οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ είναι διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι πέντε εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση τριών πρωτοκλασάτων παικτών, που θα κάνουν την διαφορά.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν ρυθμίσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του Μπαρτζώκα, που σε πρώτη φάση αφορούν δύο «δυνατές» προσθήκες στην περιφέρεια και μία στην front – line.

Σε ό,τι αφορά τα ονόματα που «παίζουν» για αυτές τις θέσεις, δεν υπάρχουν… εκπλήξεις: Οι Κώστας Σλούκας και Μάλκολμ Ντιλέινι θα ήταν ιδανικοί για το πλάνο των Πειραιωτών, ενώ ακούγεται έντονα και ο Ράιαν Μπρόκχοφ, που έχει συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Άντονι Γκιλ, που επίσης εξετάζεται από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις