Ολυμπιακός νέα: Η κόντρα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετά την αποκάλυψη σχετικά με την πολυϊδιοκτησία των «ασπρόμαυρων» με την Ξάνθη, καλά κρατεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν μέσα από διαρροές τους πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να τιμωρηθεί σύμφωνα με όσα προβλέπονταν πριν την τροπολογία της Κυβέρνησης. Ο Ολυμπιακός πρόκειται να ζητήσει λοιπόν από το CAS να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ για σχέση εξάρτησης με την Ξάνθη.

Υπενθύμιση της απόφασης για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη είχαν προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια για παράνομη σύνθεση επιτροπής της ΕΕΑ, σύμφωνα με το πόρισμα της οποίας προκύπτει πολυϊδιοκτησία ανάμεσα στις δύο ομάδες και συνεπώς αποβολή τους από τη μεγάλη κατηγορία. Αμφότερες ομάδες ζητούσαν να «παγώσει»η εκδίκαση της υπόθεσης από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Super League και της ΕΠΟ. Ωστόσο, το Συμβούλιο της Επικρατείας, απέρριψε τα αιτήματα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω εξέλιξη έρχεται μία μέρα μετά την απόφαση των μελών της Super League να απορρίψουν την καταγγελία του Ολυμπιακού που ζητούσε την αποβολή ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Να υπενθυμίσουμε πως οΟλυμπιακός είχε ζητήσει την αποβολή των ομάδων από το πρωτάθλημα, μέχρι να αποσύρουν οι δύο ΠΑΕ τις προσφυγές τους από τα πολιτικά δικαστήρια. Η καταγγελία είχε βασιστεί στο άρθρο 35 του ΚΑΠ, που απαγορεύει την προσφυγή στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια και μάλιστα προβλέπει εκτός από πρόστιμο και την αποβολή από το πρωτάθλημα για όσο διάστημα διαρκεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις