Χθες για τέσσερις ολόκληρες ώρες έγινε μία εφ΄όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ των Θοδωρή Καρυπίδη και Άγγελου Χαριστέα, και σε αυτά πουμπήκαν στο τραπέζι ιδιαίτερης σημασίας ήταν και το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων, για το οποίο και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις.

Αρχικά όσον αφορά στο θέμα των ανανεώσεων υπήρχαν προτεραιότητες, οι οποίες είχαν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Στην κορυφή αυτής της λίστας, οι Γκάμα και Ματίγια, οι οποίοι ήταν και οι μοναδικοί που δέχθηκαν επίσημες προτάσεις.

Σύμφωνα με το pressaris ολα δείχνουν πως τις επόμενες μέρες, οι δύο ποδοσφαιριστές θα δώσουν τις τελικές τους απαντήσεις και πως αυτές θα είναι -εκτός απροόπτου- θετικές, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” τους έχουν καταθέσει εδώ και αρκετές εβδομάδες επίσημες προτάσεις ανανέωσης. Για τον Πορτογάλο το οικονομικό είναι αρκετά σημαντικό και ο Άρης έχει κάνει την προσπάθειά του για να είναι ικανοποιημένος ο παίκτης, ενώ στην περίπτωση του Ισπανού, ενδεχομένως να υπάρξει μία υποχώρηση στην διάρκεια του συμβολαίου του, καθώς ζητά κλειστό διετές.

Ακολουθούσαν από την αρχή στη λίστα προτεραιότητας, οι Κουέστα, Κόρχουτ και υπό προϋποθέσεις (οικονομικές πάντα) ο Ιντέγε. Ήδη, όπως έγινε γνωστό, πως Μίχαελ Ένινγκ και Άγγελος Χαριστέας, έχουν καταλήξει στους παίκτες που θα έχουν άμεση προτεραιότητα για να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και να προχωρήσουν άμεσα. Επομένως θα υπάρξουν άμεσα και νέες επίσημες προτάσεις, για αρχή σε Κόρχουτ και Κουέστα.

Όσον αφορά τον Ιντέγε, ναι μεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Άρη, όμως το κασέ του είναι υψηλό πολύ για τα δεδομένα της επόμενης σεζόν στους “κιτρινόμαυρους” και ήδη ο μάνατζέρ του αναζητά ένα καλό συμβόλαιο μακριά από την Ελλάδα. Αν δεν το βρει, ίσως όλα να είναι ανοιχτά…

Το ενδεχόμενο παραμονής του Ντάνιελ Λάρσον είναι αυτό που την δεδομένη χρονική στιγμή συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ ακόμα (παρά τα σενάρια) δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον Ντιγκινί που έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Κύπρο, καθώς όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, δεν είναι διατεθειμένος και πολύ να περιμένει τον Άρη.

Επίσης, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τον Σόουζα, καθώς ο Ένινγκ σχημάτισε θετική γνώμη το τελευταίο διάστημα, ενώ πιο εύκολη είναι η περίπτωση του Τσιλιγγίρη, εφόσον αποφασιστεί να παραμείνει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις