Άλλον έναν λόγο για να αντιμετωπίσουν τα πλέι-οφ με ιδιαίτερη σοβαρότητα έδωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας επικοινώνησε στους παίκτες μέσω skype και έκανε αναφορά στην αφαίρεση βαθμών λόγω του ζητήματος της συνιδιοκτησίας για το οποίο έχει προσφύγει και στο CAS η ομάδα.

«Αν καλύψετε το -7 για μένα θα είστε πρωταθλητές και θα ανταμειφθείτε ανάλογα», ήταν κάποια από τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ζητώντας από τους παίκτες να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα.

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορονοϊού αλλά και του Financial Fair Play. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν. Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είναι σα να έχετε πάρει το πρωτάθλημα και η ανταμοιβή σας θα είναι σα να είστε πρωταθλητές»,ήταν κάποια από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη.

Οι παίκτες στα όσα ανέφεραν στάθηκαν στο θέμα των μειώσεων…

«Ήταν υποχρέωσή μας να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση το αίτημα για μειώσεις και να βοηθήσουμε τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν, θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο»

Τι είπε ο Βιεϊρίνια για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες

Για την απουσία του κόσμου: «Αυτό που δεν γουστάρω είναι να παίζω χωρίς κόσμο. Μας στηρίζουν και δεν θα τους έχουμε μαζί μας. Αλλά από την άλλη εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε χωρίς κόσμο γιατί είχαμε τα τελευταία χρόνια αρκετές τιμωρίες. Επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει την Κυριακή. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε στα πλέι οφ καλύτερη εικόνα από αυτή που είχαμε πριν τη διακοπή κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».