Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για το γήπεδο και τον Γιαννακόπουλο ως Παναθηναϊκός και ως Δήμαρχος τονίζοντας πως η λύση στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού αποτελεί προτεραιότητα και πως θα μιλήσει όταν θα υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο. Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1 μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τόνισε πως η λύση στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού αποτελεί προτεραιότητα και ότι θα μιλήσει όταν θα υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο κόσμος πρέπει να επιδείξει ευγνωμοσύνη στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για την προσφορά της στο τριφύλλι και ο ίδιος αντιλαμβάνεται την ταλαιπωρία του φίλαθλου κόσμου και του συλλόγου στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό. Ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε: “Μιλώντας ως Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου πρώτα απ’ όλα να πω ότι όλοι μας έχουμε έναν πολύ μεγάλο σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συνεισφορά και στη συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνολικά στην ομάδα εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Ο Μπακογιάννης μίλησε για το γήπεδο και τον Γιαννακόπουλο ως Παναθηναϊκός και ως Δήμαρχος

Ο Μπακογιάννης μίλησε για το γήπεδο και τον Γιαννακόπουλο ως Παναθηναϊκός και ως Δήμαρχος

Gepostet von Flash.gr Life am Donnerstag, 11. Juni 2020

Από ‘κει και πέρα, μιλώντας ως Δήμαρχος, πόσω μάλλον όταν έχουν ακούσει πάρα πολλά λόγια και πολλή κοροϊδία οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εδώ και επίσης πάρα πολλά χρόνια, εγώ οφείλω να μιλήσω όταν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική λύση.

Όταν θα έχουμε ένα σχέδιο κοστολογημένο, που θα μπορούμε να πάμε από τη θεωρία στην πράξη χωρίς δικαιολογίες και χωρίς άλλοθι. Το γήπεδο για εμάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας”.