Ένα τεράστιο κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ έκλεισε σήμερα, 26 Ιουνίου εντελώς αιφνιδιαστικά. Λίγες μόλις μέρες έπειτα από την αποχώρησή του από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας κι ενώ έμενε να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τον Ολυμπιακό και την προοπτική να συνέχιζε για ακόμα μια χρονιά, ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση!

Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τις προθέσεις του, γράφοντας τους τίτλους τέλους σε μια μυθική καριέρα! Μια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις, μια διαδρομή που σημαδεύτηκε από την απόφασή του να βγάλει τα πράσινα του Παναθηναϊκού για να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2010!

Το μήνυμά του στο Instagram

Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους ευχαρίστησα για όσα πετύχαμε μαζί.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν ήταν στενάχωρη.

Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε το πεπρωμένο μου και το πιο όμορφο λιμάνι μου. Φεύγω περήφανος για όσα σπουδαία κατακτήθηκαν αλλά και για όσα μετά από σκληρή μάχη χάθηκαν. Πάνω απ’ όλα φεύγω γεμάτος, γιατί έζησα περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκα.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, τους προέδρους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες και τους αντιπάλους, μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Αυτή η αγάπη ήταν που μου έδινε τη δύναμη να προσπαθώ πιο σκληρά κάθε μέρα κι αυτή η αγάπη θα είναι για πάντα οδηγός μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις