Προνόμια εμβολιασμένων Ο Αδωνις Γεωργιάδης εξειδίκευσε τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού κι έκανε ειδική αναφορά στα γήπεδα, τα οποία ανοίγουν και πάλι τις θύρες τους, αλλά μόνο για εμβολιασμένους. Κάτι που έχει προκαλέσει αρκετά αρνητικά σχόλια από την μερίδα των φιλάθλων.

Όπως και να έχει, οι φίλαθλοι που θα έχουν εμβολιαστεί θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα γήπεδα και να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι αμιγώς εμβολιασμένοι.

Προνόμια εμβολιασμένων στα γήπεδα

Η πληρότητα θα είναι στο 80% και το ανώτατο όριο θα είναι 25.000 θεατές σε ανοιχτά γήπεδα και 8.000 σε κλειστά.

Η αντίδραση της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο μέτρο

Την αντίδραση της ΑΕΚ για το όριο των 25.000 θεατών στα παιχνίδια της Super League προκάλεσε το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Άλλα γήπεδα θα είναι γεμάτα στο 80% της χωρητικότητάς τους, εκτός της ΑΕΚ…

*Άρης: Αφαίρεση έξι βαθμών αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ – Η αντίδραση της ΠΑΕ

Οι άνθρωποι της ομάδας, εξηγούν ότι αυτή η απόφαση «απλά θίγει και αποτελεί τεράστιο ντεζαβαντάζ αλλά και αρνητική διάκριση σε βάρος της ΑΕΚ σε σχέση με το ΟΑΚΑ».

Αναλυτικά όσα λένε:

«Πολύ απλά για να το καταλάβετε με το 80% προσέλευση επί της χωρητικότητας και ανώτατο όριο τις 25.000 κόσμο, οι αντίπαλοί μας θα έχουν γεμάτα γήπεδα και δυνατές έδρες και η ΑΕΚ… άδειο ΟΑΚΑ!

Η για να το δείτε με απλή στατιστική όλες οι ομάδες της Λίγας θα έχουν δικαίωμα 80% προσέλευσης στα γήπεδά τους και η ΑΕΚ που αγωνίζεται σε ένα ασφαλές και γεμάτο γήπεδο, το καλύτερο κατά τεκμήριο γήπεδο της χώρας θα είναι η μόνη με ποσοστό προσέλευσης επί της χωρητικότητας ακριβώς στο μισό από τον ανταγωνισμό, κάπου στο 40%

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ πέραν της δυσαρέσκειας για τη συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη δρομολογήσει και τις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επανεξεταστεί το θέμα ως προς τις 25.000 σε σχέση με το ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις