Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ επέβαλε αφαίρεση έξι βαθμών για την υπόθεση Λάσκοφ και η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε με οργισμένη ανακοίνωση κατά της Ομοσπονδίας κάνοντας λόγο για απόφαση-σκάνδαλο.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και αφού έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της περσινής Interwetten Superleague, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση πλαστογραφίας (σ. σ. υπόθεση Λάσκοφ). Η Επιτροπή Δεοντολογίας ουσιαστικά δεν έλαβε υπόψη την ομολογία συγκεκριμένου μάρτυρα ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη της πλαστογραφίας και ξεκαθάρισε ότι η ΠΑΕ Άρης δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

«Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η… ΕΠΟ!!! Στην Επιτροπή Δεοντολογίας προφανώς ισχύουν οι «δικοί της νόμοι», που είναι πάνω από τους νόμους του Κράτους, διότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ σημερινή απόφαση. Πως είναι δυνατόν να τιμωρείται η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο για την υπόθεση Λάσκοφ, όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει ουδεμία εμπλοκή;», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της και συμπλήρωσε:

«Είναι πρωτοφανές στα χρονικά, ενώ -κατά την εκδίκαση της υπόθεσης- ο ίδιος ο παίκτης εμφάνισε μάρτυρα που κατέθεσε ότι δολίως μας ενέπλεξε σ’ αυτήν την υπόθεση, να τιμωρείται η ομάδα από την Επιτροπή Δεοντολογίας!!! Ο μάρτυρας ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ενώπιον της Επιτροπής ότι ο ίδιος ενήργησε παρανόμως για προσωπικούς λόγους και παραδέχτηκε πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά η Επιτροπή αποφασίζει την επιβολή ποινής στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ!!! Ανήκουστα πράγματα…

Η ΕΠΟ εδώ και λίγους μήνες έχει νέα διοίκηση, αλλά τα κατάλοιπα του παρελθόντος φαίνεται ότι… ζουν και βασιλεύουν ακόμη. Ξέρουμε καλά πόσο τους ενοχλεί ο ΑΡΗΣ και γι’ αυτό κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ανακόψουν την πορεία μας. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, εφαρμόζοντας τους δικούς τους νόμους.

Εννοείται ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ασκήσει έφεση κατά της σκανδαλώδους απόφασης που είναι διάτρητη νομικά απ’ όλες τις πλευρές».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις