Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό συνεχίζει να παρουσιάζεται ο Κώστας Μανωλάς. Σημερινό δημοσίευμα της Corriere dello Sport αναφέρει ότι η πλευρά του Έλληνα αμυντικού κορυφώνει τις πιέσεις στη Νάπολι για να τον παραχωρήσει στους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «υπήρξε μια πολύ έντονη συζήτηση μεταξύ της Νάπολι, του Μανωλά και του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Ο λόγος της σύγκρουσης συνδέεται με το ότι δεν έχει προχωρήσει η πώλησή του στον Ολυμπιακό».

Σημειώνεται, δε, στη συνέχεια:

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Έλληνας παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ο Σπαλέτι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και η αποχώρησή του, ακριβώς μία εβδομάδα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, θα έπεφτε σαν ογκόλιθος στα πλάνα του».
Πέρα απ’ αυτό όμως, σημαντικότερο εμπόδιο παραμένουν οι απαιτήσεις που συνεχίζει να προβάλλει ο ιταλικός σύλλογος, με το δημοσίευμα ν’ αναφέρει σχετικά:

«O Ντε Λαουρέντις συνεχίζει να ζητά 15 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον διεθνή αμυντικό να φύγει, ποσό που εξακολουθεί να θεωρείται υπερβολικό από τον ελληνικό σύλλογο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις