Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο Γιάννης Μαντζουράνης ή αλλιώς «Εθνικάρας», απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά τον περασμένο Ιούλιο καθώς μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού λόγω κορονοϊού και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Σήμερα, Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι, άφησε την τελευταία του πνοή. Την είδηση έκανε γνωστή και ο γιος του με ανάρτηση στα social media.

Ο Μαντζουράνης ήταν ένα πραγματικό υπόδειγμα οπαδού που λάτρευε τον Εθνικό Πειραιά, αλλά και την εθνική ομάδα. Το «Πάμε Εθνικάραααααα» ήταν ένα σύνθημα που έχει στιγματίσει γενιές και ο 87χρονος κυρ-Γιάννης από την Κυνουρία, λατρεύτηκε από τους οπαδούς όλων των ομάδων. Έγινε μέχρι και τραγούδι από τον Νίκο Καρβέλα κάποτε.

Την εμφάνισή του στο γήπεδο της Ιεράπετρας έκανε ο γνωστός οπαδός του Εθνικού Γιάννης Ματζουράνης δίνοντας τη δική του πινελιά στην εξέδρα. (2014)

Το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα

Από ηλικία 10 ετών παρακολουθούσε τον Εθνικό και δέθηκε με την ομάδα. Την ακολουθούσε παντού όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και στα δύσκολα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 2014, όταν άρχισαν τα πρώτα προβλήματα υγείας, έλεγε ότι είχε χάσει μόλις 12 ματς.

Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις