Αν και σπάνια μιλάει για τη διαιτησία, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άντεξε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Σλοβένου, Ζλάβκο Βίντσιτς. Κύρια αιτία των παραπόνων του Πορτογάλου τεχνικού ήταν οι πολλές διακοπές στο ματς και οι δυσανάλογες καθυστερήσεις που έδωσε ο διαιτητής.

Όσα είπε ο Μαρτίνς:

«Δείξαμε περισσότερη θέληση. Είχαμε καλύτερη εικόνα και περισσότερες ευκαιρίες. Γενικότερα ήταν πολύ άσχημο για ένα ντέρμπι από τον διαιτητή να υπάρχουν τόσες διακοπές στο παιχνίδι. Ο διαιτητής ήταν σαν να έχει καταστρώσει αυτή την τακτική για ευνοήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Έδωσε μόλις τρία λεπτά καθυστέρηση, άργησε να βγάλει κάρτες και υπήρχαν συνέχεια διακοπές. Δεν γίνεται να παιχτεί έτσι ποδόσφαιρο».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: «Ξέρετε πως πάντα προσπαθώ να είμαι προσεκτικός στις δηλώσεις μου, όμως αυτό που βίωσα σήμερα από πλευράς διαιτητή δεν αντέχεται. Πραγματικά είναι κάτι που λυπόμαστε. Όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο η ομάδα που έδειξε πως παίζει για να νικήσει ήταν ο Ολυμπιακός. Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην αξία του αντιπάλου μας που ανέκοψε τις επιθέσεις μας, όμως όταν ένα παιχνίδι διακόπτεται και διακόπτεται συνέχεια, δεν γίνεται να παιχτεί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις