Αυτές τις μέρες ο Πάπε Σισέ αγωνίζεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μάλιστα, ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης για την εβδομάδα που μας πέρασε. Οι επιδόσεις του εκεί, αλλά κυρίως οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, είναι λογικό να προσελκύουν ενδιαφέρον.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μην είναι απλά ενδιαφέρον. Όπως αποκαλύπτει η “Sun”, για τον υψηλόσωμο στόπερ του Ολυμπιακού, ενδιαφέρεται «ζεστά» η Νιούκαστλ! Η ομάδα δηλαδή που πριν λίγο καιρό έγινε η πλουσιότερη στον κόσμο, μετά την εξαγορά της από τους Σαουδάραβες.

Το δημοσίευμα των Άγγλων, κάνει λόγο για πρόταση που έχει κατατεθεί, ύψους λίγο πάνω από 8.000.000 ευρώ! Με σκοπό να κάνουν οι «καρακάξες» άμεσα δικό τους τον παίκτη, για να γλιτώσουν και τον ανταγωνισμό που ίσως υπάρξει από άλλες ομάδες της Premier League.

Το ίδιο δημοσίευμα ξεκαθαρίζει πως ο σύλλογος της βόρειας Αγγλίας παρακολουθεί τον Σενεγαλέζο καιρό, ενώ τονίζει πως ο Ολυμπιακός έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση. Μάλιστα προβλέπει πως δύσκολα θα συναινέσουν οι «ερυθρόλευκοι» με ποσό μικρότερο των 12 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις