Στην Χαλ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Πέδρο Μαρτίνς, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό! Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχτηκε σήμερα δεύτερη πρόταση από τον αγγλικό σύλλογο, εμφανώς βελτιωμένη και φαίνεται πως έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν Ιλίτζαλι.
Μάλιστα, οι δυο άνδρες έβγαλαν φωτογραφία στις κερκίδες του γηπέδου αγκαλιά, κάτι που εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως είναι δείγμα της συμφωνίας που υπάρχει ανάμεσά τους.

Η είδηση έχει κάνει ήδη τον γύρο των τουρκικών Μέσων αφού η Χαλ ανήκει στον Ατζούν, ενώ αγγλικά και πορτογαλικά media αναπαράγουν επίσης την είδηση. Βέβαια, υπάρχει μια… διαφωνία ανάμεσα στα δημοσιεύματα στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Μπρούνο Ανδράδε, υποστηρίζει πως το συμβόλαιό του θα είναι μέχρι το 2024, ενώ το «hull live» που ασχολείται αμιγώς με θέματα της ομάδας αναφέρει πως θα είναι τριετές!

Αυτή την ώρα μάλιστα ο Μαρτίνς φαίνεται πως βρίσκεται στις κερκίδες του «MKM Stadium» για το παιχνίδι της Χαλ με αντίπαλο την Γουίγκαν, με τον Πέλκα να είναι βασικός και μάλιστα… σκόρερ για το 1-1.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις