Ο Ντάνι Άλβες κρατείται σε φυλακή κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε μια 23χρονη γυναίκα και ισπανικό δημοσίευμα ότι παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι είχε ερωτική επαφή με την εν λόγω γυναίκα, σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη.

Ο Ντάνι Άλβες έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις καταθέσεις του, κάτι που φέρεται να έκανε και πάλι την Τετάρτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού τηλεοπτικού δικτύου, «Antena 3», ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μίλησε για όσα έγιναν με το φερόμενο θύμα σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης, παραδέχθηκε ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την 23χρονη, ωστόσο, τόνισε πώς υπήρξε συναίνεση και ότι δεν προσπάθησε σε καμία περίπτωση να τη βιάσει.

Αρχικά, ο Ντάνι Άλβες είχε αναφέρει πως δεν γνώριζε την 23χρονη, στη συνέχεια δήλωσε πως υπήρξε κάτι και στην τρίτη εκδοχή υποστήριξε πώς υπήρξε στοματικός έρωτας.

Την ίδια στιγμή, το ισπανικό δικαστήριο ζητά την παραμονή του Ντάνι Άλβες στη φυλακή, καθώς δεν έχει αποδειχθεί η αθωότητά του, ενώ υπάρχουν και φόβοι φυγής του από τη χώρα, σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις