Η Software Competitiveness International Α.Ε. (SoftCom International) είναι μια πρωτοπόρος Εταιρεία Λογισμικού, που συνδυάζει την εμπειρία και τις διαδικασίες μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας με την ευελιξία και την προσωπική δέσμευση μιας Start Up. Ιδρύθηκε το 2010 και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς παρέχοντας Υπηρεσίες Έρευνας & Ανάπτυξης και Εξατομικευμένες – Καινοτόμες Λύσεις Λογισμικού στην Διεθνή και Εγχώρια αγορά.

Ζούμε σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο, τεχνολογικά, κόσμο, και η SoftCom International κινείται πάντα βάσει των νέων αναγκών που επιτάσσει το σήμερα. Μάλιστα, η καινοτόμος προσέγγιση των Υπηρεσιών και των Λύσεων που παρέχει στους Πελάτες της είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που την έχουν καθιερώσει στην αγορά της Κεντρικής Ευρώπης (Γερμανία, Ελβετία).

Στις πρώτες θέσεις της ατζέντας της εταιρείας βρίσκονται υπηρεσίες όπως, λογισμικό για large scale projects, safety-sensitive λογισμικό για απαιτητικές αγορές όσον αφορά την ποιότητα, καθώς και εξατομικευμένες λύσεις λογισμικού.

Αναλυτικά, οι δραστηριότητές της Software Competitiveness International αφορούν ολόκληρο τον κύκλο ανάπτυξης του λογισμικού, από την καταγραφή της ανάγκης, τον καθορισμό της αρχιτεκτονικής μέχρι τη συντήρηση. Συνοπτικά η Εταιρεία παρέχει:

• Υπηρεσίες Έρευνας και Ανάπτυξης Λογισμικού από την Αποσαφήνιση των Απαιτήσεων, την Αρχιτεκτονική, τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση, έως τον Ποιοτικό Έλεγχο, την Υποστήριξη και την Συντήρηση του Λογισμικού.
• Καινοτόμα Εξατομικευμένα Προϊόντα και Λύσεις Λογισμικού
• Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Εξειδικευμένη Εκπαίδευση για ένα μεγάλο εύρος αγορών, με υψηλές απαιτήσεις σε διαδικασίες, ποιότητα και ασφάλεια (όπως: Αυτοκινητοβιομηχανία, Διαστημικά, Διαχείριση Γνώσης, Τηλεπικοινωνίες).

Η SoftCom International, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, διακρίνεται για την τεχνική αρτιότητα. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία είναι υψηλών προδιαγραφών, και η υπεροχή τους οφείλεται τόσο στις διαδικασίες που ακολουθούνται -βάσει διεθνών προτύπων ποιότητας-, όσο και στις δεξιότητες, την εμπειρία, την πολύπλευρη προσέγγιση, καθώς και στο πνεύμα καινοτομίας των ανθρώπων της.

Οι ομάδες της SoftCom International αποτελούνται από άρτια καταρτισμένους, έμπειρους και ταλαντούχους Μηχανικούς Λογισμικού που όλοι χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό και διάθεση για δημιουργία.

Η SoftCom International είναι μία εταιρεία με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η οποία σέβεται και επενδύει έμπρακτα στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η φιλοσοφία της είναι απλή: όλοι οι συνεργάτες είναι πολύτιμοι και σημαντικά μέλη της «εταιρικής της οικογένειας». Η SoftCom International πάντα ανοιχτή σε νέες συνεργασίες, προσφέρει συνεχώς καινούριες θέσεις εργασίας τις οποίες μπορεί εύκολα να βρει κάποιος, αρκεί να επισκεφθεί το site https://www.softcom-int.com/el/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1/

Το τεχνολογικό portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει: cutting edge τεχνολογίες στην ανάπτυξη λογισμικού, μεθοδολογίες και εργαλεία, real-time συστήματα, horizontal distributed εφαρμογές, client – server εφαρμογές, web εφαρμογές, mobile εφαρμογές, embedded συστήματα, κ.λ.π.

Πιστοποιήσεις και αξιολογήσεις:

• ISO9001:2015 & ISO27001:2013, από TUEV AUSTRIA – HELLAS
• TISAX level 3, από την KPMG AG (Γερμανία) για
1. διαχείρηση Πληροφορίας με πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας και
2. διασύνδεση με τρίτα μέρη με πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας
βάσει των προδιαγραφών ασφάλειας πληροφοριών της Γερμανικής Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA ISA).

• Automotive SPICE® V3.1 Level 3, από την Methodpark (Γερμανία)

Διακρίσεις:

• Greek Exports Awards 2019:
1. Τop Innovation in Exports -Silver Award

• HR Awards 2019:
1. Best team building program – Silver Award
2. Best employee engagement strategy – Silver Award

• HR Community Awards 2015:
1. Creative Working Environment Award – Bronze
2. Motivational & Benefit Policy Award – Bronze
3. Website and Other Interfaces Award – Bronze

• Business Awards 2013 by the Chamber of Lassithi – Crete Greece:
1. Top growing Small Medium Enterprise

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις