Μια έκπληξη για τους θαυμαστές του The Last of Us επιφυλάσσει η Google, έχοντας κρύψει ένα μικρό μανιτάρι στο κάτω μέρος της μηχανής αναζήτησης.

Το The Last of Us είναι μια εξαιρετικά διαδεδομένη και καλογραμμένη σειρά video games, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από μια δεκαετία, ωστόσο έγινε πολύ δημοφιλής τους τελευταίους μήνες.

Σις 15 Ιανουαρίου, έγινε η πρεμιέρα της ομώνυμης σειράς, η οποία βασίζεται στην ιστορία του παιχνιδιού και έχει κυκλοφορήσει μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Η σειρά έχει γνωρίσει πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και τους κριτικούς, με περισσότερους από 4,7 εκατομμύρια θεατές να συντονίζονται στο HBO για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του «The Last of US», σύμφωνα με το «Vulture».

Οι κριτικές που συγκέντρωσε είναι διθυραμβικές, με βαθμολογία που αγγίζει το 9,1/10 στο iMDB και το 96% στο Rotten Tomatoes.

Πώς θα δείτε το κρυφό σύμβολο του The Last of Us στο Google

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google και να γράψετε στη μπάρα αναζήτησης τις λέξεις «The Last of Us».

Πατώντας «Enter», σύντομα θα δείτε ότι η μηχανή αναζήτησης έχει κανονικά τις διάφορες πληροφορίες σε σχέση με το franchise, όμως στο κάτω κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένα κόκκινο κυκλάκι, το οποίο περιέχει μέσα ένα μανιτάρι.

Πρόκειται για το τον μύκητα «Cordyceps», ο οποίος μολύνει τον εγκέφαλο των ανθρώπων και τους μετατρέπει σε ζόμπι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις