Νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα ρίχνουν φως στην τραγωδία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας γουέστερν «Rust» όπου ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτεται η υπεύθυνη όπλων στην ταινία ήταν σχετικά άπειρη, ενώ είχε αποκαλύψει πως στην προηγούμενη δουλειάς της δεν ήταν σίγουρη αν μπορούσε να αναλάβει μία τέτοια ευθύνη.

Η συνέντευξη που φέρνει σε δύσκολη θέση την υπεύθυνη όπλων της ταινίας

«Παραλίγο να μην πάρω τη δουλειά γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν ήμουν έτοιμη» παραδέχτηκε η 24χρονη ένα μήνα πριν δουλέψει ως υπεύθυνη όπλων στην ταινία «The old way» με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.

Μιλώντας σε podcast, η υπεύθυνη όπλων μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι έχει χρειαστεί την βοήθεια του πατέρα της πάνω στη δουλειά καθώς υπήρξε περιστατικό που δεν γνώριζε πως να το διαχειριστεί. Παρόλα αυτά η νεαρή κοπέλα ανέλαβε την ίδια θέση στα γυρίσματα του «Rust» όπου ο 63χρονος Αμερικανός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς

Η συνέντευξη αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που μέλος της παραγωγής αποκάλυψε ότι το συνεργείο είχε αποχωρήσει από το γύρισμα για λόγους ασφαλείας γιατί πριν την τραγωδία είχαν εκτοξευθεί κατά λάθος ακόμη τρεις φορές πυρά. Νωρίτερα είχαν διαμαρτυρηθεί για τις πολλές ώρες γυρισμάτων, τις κακές συνθήκες και ακόμα δυο περιστατικά σχετικά με τα «άσφαιρα» όπλα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η DailyMail.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις