Ο καθιερωμένος χριστουγενιάτικος στολισμός του Λευκού Οίκου έλαβε χώρα και φέτος, με την προεδρική κατοικία στις ΗΠΑ να βρίσκεται και επίσημα σε γιορτινούς ρυθμούς.

Τον στολισμό επιμελήθηκε η ίδια η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν. Με ανάρτησή της στα social media η, σύζυγος του προέδρου Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε τον πλούσιο χριστουγεννιάτικο στολισμό στον Λευκό Οίκο, που περιλαμβάνει πάνω από 83.000 φωτάκια, 77 δέντρα και 25 στεφάνια.

Τεράστιες γιορτινές κάρτες, κρεμασμένες κάλτσες και αναπαραστάσεις σκύλων συμπληρώνουν το πολύχρωμο, χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Πάνω από 150 εθελοντές εργάστηκαν για να διακοσμήσουν το κτίριο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το θέμα που διάλεξε για φέτος ακούει στο όνομα «We The People» («Εμείς οι άνθρωποι»), μια φράση που βρίσκεται στην κορυφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

«Καθώς η χώρα μας προετοιμάζεται για τις γιορτές, οι παραδόσεις μπορεί να διαφέρουν, αλλά οι κοινές μας αμερικανικές αξίες – η πίστη στις δυνατότητές μας, στην αισιοδοξία και στην ενότητα – αντέχουν από τη μια εποχή στην άλλη», έγραψαν οι Μπάιντεν στην επιστολή καλωσορίσματος στον Λευκό Οίκο.

Κάθε δωμάτιο του Λευκού Οίκου έχει τον δικό του ξεχωριστό στολισμό, βασισμένο στο κεντρικό θέμα.

Το Μπλε Δωμάτιο φιλοξενεί το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου, που φέτος είναι ένα έλατο Concolor 5,6 μέτρων με στολίδια που αντιπροσωπεύουν τα επίσημα πουλιά των Πολιτειών και της επικράτειας των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις