Πολυτραυματισμός συνεπεία πτώσης από γκρεμό είναι η αιτία θανάτου της 28χρονης Ουκρανής Λέσια Μπίκοβα, στην Πάφο, στην Κύπρο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη.

Ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι μετά και την εξέταση που έκανε στα ρούχα της άτυχης γυναίκας καθώς και του 31χρονου υπόπτου, που συνελήφθη για τον θάνατό της, δεν διαφοροποιείται κάτι σε σχέση με τα όσα είχε συμπεράνει μετά και τη δεύτερη νεκροψία.

Αυτό στο οποίο καταλήγει ο κ. Ματσάκης είναι ότι η 28χρονη πέθανε εξαιτίας πολυτραυματισμού συνεπεία πτώσης της από γκρεμό.

Ερωτηθείς σχετικά με το σενάριο στραγγαλισμού, το οποίο είχε προκύψει από την πρώτη νεκροτομή των κυβερνητικών ιατροδικαστών, ο κ. Ματσάκης θεωρεί πως δεν τίθεται θέμα στραγγαλισμού της Λέσια, σημειώνοντας πως όντως υπήρξε κάποια κάκωση στο υοδειδές οστό, αλλά κακώσεις οστών υπήρχαν εκεταμένες σχεδόν σε όλο της το σώμα.

Εξάλλου, όπως συμπλήρωσε, δεν εντόπισε έκδηλα σημάδια στον λαιμό της Λέσια, που να καταδεικνύουν περίσφιξη με χέρια ή κάτι άλλο ούτε υπήρχαν σημάδια ασφυξίας.

Κατά τη γνώμη του κ. Ματσάκη, οι επικείμενες ιστοπαθολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, δεν πρόκειται να προσφέρουν κάποια σημαντική περαιτέρω πληροφορία για την υπόθεση.

Η 28χρονη Λέσια είχε βρεθεί νεκρή κάτω από γκρεμό στην Πέτρα του Ρωμιού, στην Πάφο, το περασμένο Σάββατο, 11 Μαρτίου, και για την υπόθεση συνελήφθη ο 31χρονος σύντροφός της, αφού μετά την πρώτη νεκροτομή από κυβερνητικούς ιατροδικαστές, προέκυψε ως αιτία θανάτου της η εγκληματική ενέργεια.

ΠΗΓΗ: alphanewslive.cy

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις