Ο Ίλον Μασκ προανήγγειλε στο twitter ότι τα Tesla θα διαθέτουν μέσω της λειτουργίας “Boombox” στα εξωτερικά ηχεία των οχημάτων)νέους ήχους κόρνας.

«Αλλάξτε τον ήχο της κόρνας σας σε κατσίκα, φίδι, σαξόφωνο, πορδή ή εορταστικά τραγούδια με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού Tesla!» έγραψε χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά σύμβολα! Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Tesla θα μπορούν να ανεβάσουν έως και πέντε δικούς τους ήχους μέσω θύρας USB. Και ήδη κάποιοι το χρησιμοποιούν

Ποια είναι η Telsa και ο Ίλον Μασκ

Η Tesla, inc. (προηγουμένως Tesla Motors) είναι μια αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία σχεδιάζει, παράγει και πουλάει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ιδρύθηκε στις 1 Ιουλίου 2003 και είναι εισηγμένη εταιρεία, η μετοχή της οποίας διαπραγματεύεται στον χρηματιστηριακό δείκτη NASDAQ με το σύμβολο TSLA. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013, η Tesla είχε κέρδη, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Tesla απέσπασε για πρώτη φορά την προσοχή του κοινού με την παραγωγή του Tesla Roadster, του πρώτου στην ιστορία πλήρως ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου. Το δεύτερο όχημα της εταιρείας είναι το μεγάλο πολυτελές Model S, ένα πλήρως ηλεκτρικό πολυτελές αυτοκίνητο και ακολούθησε το SUV Model X το 2015. Το επόμενο μοντέλο της εταιρείας είναι το compact πολυτελές σεντάν Model 3, που μπήκε στην παραγωγή τον Ιούλιο του 2017. Οι παγκόσμιες πωλήσεις του Model S ξεπέρασαν το ορόσημο των 100.000 αυτοκινήτων τον Δεκέμβριο του 2014, δηλαδή στα 3,5 χρόνια μετά την παρουσίασή του.


Ο Ίλον Μασκ γεννήθηκε στην Νότια Αφρική και την πόλη Πρετόρια στις 28 Ιουνίου 1971. Είναι επιχειρηματίας με νοτιοαφρικανική, καναδική και αμερικανική υπηκοότητα, καθώς και μηχανικός και εφευρέτης.Είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για τη διαστημική εταιρεία SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός Διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla, Inc. (πρώην Tesla Motors), και ο πρόεδρος της SolarCity. Είναι επίσης συνιδρυτής των Tesla, Inc. και Zip2 και PayPal.

Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες του, έχει επίσης οραματιστεί ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας με την ονομασία Hyperloop, έχει προτείνει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος με ηλεκτρική προώθηση, καθώς επίσης είναι και ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ανθρώπινης εξερεύνησης του πλανήτη Άρη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις