Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Τούρκοι μαφιόζοι πυροβόλησαν πράκτορες της ΕΥΠ
Πρόκειται για μια υπόθεση πολύ σοβαρή, για την οποία υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες και πολλά κλειστά στόματα.

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε περί τις 16:00 το μεσημέρι της Τρίτης (27/5) στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, με «πρωταγωνιστές» Τούρκους ποινικούς που επέβαιναν σε ένα τζιπ ασημί χρώματος, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.
Άγνωστο για ποιο λόγο -καθώς τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά-, το συγκεκριμένο τζιπ βρισκόταν υπό διακριτική παρακολούθηση από όχημα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Οι επιβαίνοντες στο ασήμι τζιπ αντιλήφθηκαν ότι βρίσκονται υπό παρακολούθηση, έκαναν στάση κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και μόλις το όχημα με τα στελέχη της ΕΥΠ τους πλησίασε, άνοιξαν πυρ εναντίον του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε ανταπόδοση των πυρών, ούτε είναι γνωστό τι είδους όπλο χρησιμοποιήθηκε από τους Τούρκους ποινικούς, ούτε πόσες βολές πραγματοποίησαν. Πρόκειται για μια υπόθεση πολύ σοβαρή, για την οποία υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες και πολλά κλειστά στόματα.
Να θυμίσουμε ότι από το 2023 μέχρι και σήμερα, η τουρκική μαφία λύνει με τα όπλα τις διαφορές της σε ελληνικό έδαφος, με τουλάχιστον 10 εκτελέσεις ποινικών από τη γειτονική χώρα.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης εργάζονται τόσο οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, όσο και η ΕΥΠ. Σε πρώτο πλάνο είναι η αναζήτηση υλικού από κάμερες ασφαλείας, πού να έχει καταγράψει τις κινήσεις του ασημί τζιπ και των ατόμων που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.