Τη συστηματική άρνηση της McLaren να κατασκευάσει ένα crossover, την ίδια ώρα που ανταγωνίστριες εταιρείες σαν την Aston Martin ή την Lamborghini το έχουν ήδη πράξει με την DBX και την Urus αντίστοιχα, φιλοδοξεί να «σπάσει» ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Δίνοντας την ονομασία «44», ο δημιουργός του αν μη τι άλλο πρωτοποριακού σχεδίου πιστεύει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορούσε κάλλιστα να διαθέτει το DNA μιας McLaren, προσφέροντας παράλληλα χώρο στο εσωτερικό για τέσσερις επιβάτες. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και από τις φωτογραφίες, το σχήμα είναι ιδιαίτερα κομψό, αλλά παράλληλα δυναμικό.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι τα μαύρα στοιχεία στο αμάξωμα, οι τέσσερις πόρτες χωρίς χειρολαβές και η γυάλινη οροφή. Εμπρός ξεχωρίζουν τα λεπτά μοντέρνα φωτιστικά σώματα, ενώ πίσω το αρκετά μυώδες τελείωμα και ο διαχύτης.

Ο Andrey Sulemin υποστηρίζει πως το σχέδιο του είναι συμμετρικό, διαθέτει τις ιδανικές αναλογίες και διατηρεί τη φιλοσοφία της εταιρείας. Και συμπληρώνει πως το εγχείρημα να χωρέσεις τέσσερις ανθρώπους σε ένα αυτοκίνητο σαν την McLaren, χωρίς να χάσει την ταυτότητα του, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Μένει να δούμε τελικά αν η εταιρεία θα κάνει το βήμα και θα μας εκπλήξει ευχάριστα!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις