Άδωνις Γεωργιάδης: Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best της Πάτρας, ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε: “Ακούω τον κύριο Τσίπρα και τον κύριο Τσακαλώτο που λένε να μοιράσουμε ρευστότητα. Κι εγώ σας λέω ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας, 5.000 ευρώ, τι θα τα κάνει; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, τί να την κάνει τη ρευστότητα;” αναρωτήθηκε.

Στην απάντηση δημοσιογράφου, πως το λιγότερο, θα του χρειαστούν για τρόφιμα (σ.σ.: Αν και δεν υπάρχει κάποια αναστολή για τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, δόσεις δανείων, ενοίκια και άλλα τρέχοντα έξοδα) ο υπουργός δήλωσε: “Πόσο θα φάει πια, 300 κιλά θα γίνει;”. Για να συμπληρώσει: “Το πρόβλημα δεν είναι η ρευστότητα το πρόβλημα είναι το shutdown, ότι έχουμε κλείσει την οικονομία”.

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ: “Θαυμάστε τον!”

“Κε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση” σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση. “Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση”, προστίθεται.

“Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα. Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια. Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι “θα γίνουν 300 κιλά”…” τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Κε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση. Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του” καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις