Ο ιδρυτής της Tesla πριν από περίπου έναν χρόνο είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να πουλήσει όλα τα ακίνητα που έχει το όνομά του. Τότε είχε δικαιολογήσει αυτή την απόφαση λέγοντας ότι δεν θέλει να δέχεται άλλες επικρίσεις για την περιουσία του.

Έτσι, το τελευταίο σπίτι που έχει στην κατοχή του ο Έλον Μασκ βγήκε στην αγορά προς πώληση για 37,5 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι νοικιάζει αυτό το ακίνητο για διάφορες εκδηλώσεις.

Ο ίδιος ο Μασκ γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter. Μάλιστα, έγραψε ότι είναι προτιμότερο το σπίτι να καταλήξει σε μια μεγάλη οικογένεια που θα επιλέξει να ζει εκεί.

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος έκανε την αρχή τον Ιούνιο του 2020. Τότε είχε πουλήσει ένα αρχοντικό στην περιοχή Bel Air του Λος Άντζελες για 29 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι διαθέτει βιβλιοθήκη, κήπο, γκαράζ που χωράει πέντε αυτοκίνητα, σουίτα για τους επισκέπτες, θέα στον ωκεανό και την πόλη, αλλά και πολλές άλλες ανέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι Μασκ βγήκε κερδισμένος από την πώληση του σπιτιού καθώς το 2013 το είχε αγοράσει για 17 εκατομμύρια δολάρια.

Τον Οκτώβριο του 2020 πούλησε ένα άλλο σπίτι που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση με το αρχοντικό του. Μάλιστα τότε έλεγε ότι το σπίτι αυτό είναι ιδιαίτερο για εκείνον καθώς στο παρελθόν άνηκε στον θρυλικό ηθοποιό Gene Wilder.

Στην πραγματικότητα ήταν ένα μεγάλο κτήμα με πολλά διαμερίσματα πολυτελείας και σύμφωνα με τον Μασκ έζησε για ένα μικρό διάστημα σε ένα από αυτά πριν προχωρήσει στην πώληση του ακινήτου.

Ένα από τα σπίτια που πούλησε ο Έλον Μασκ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις