Τιμή βενζίνης: Πτωτικά φαίνεται πως κινείται στην Αττική η τιμή της βενζίνης καθώς, όπως δήλωσε τη Δευτέρα (08/08), η Μαρία Ζιάγκα, πρόεδρος βενζινοπωλών του Νομού, κινείται οριακά πάνω από τα 2 ευρώ ανά λίτρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις στην ΕΡΤ, η Μαρία Ζιάγκα ανέφερε: «Η μέση τιμή της βενζίνης στην Αττική είναι 2,04-2,05 ευρώ ανά λίτρο. Έχει πέσει αρκετά, όχι όσο θα έπρεπε φυσικά γιατί αν σκεφτούμε ότι οι διεθνείς τιμές είναι κάτω από τα 90 δολάρια ανά βαρέλι, η πτώση είναι δυσανάλογη».

Εν συνεχεία, η ίδια πρόσθεσε: «Τα τιμολόγιά μας, όμως, είναι αυτά, αλλά το πάμε βήμα-βήμα. Το θέμα είναι ότι αυτές οι τιμές είναι πραγματικές και έχει πολύ μεγάλη σημασία σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε, ο καταναλωτής να παίρνει καύσιμο στη σωστή τιμή».

Αναφορικά με το θέμα της νοθείας, η Μαρία Ζιάγκα επεσήμανε πως δεν έχει ελεγχθεί η κατάσταση, επέστησε την προσοχή των καταναλωτών, αλλά πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα» σχετικά με τον ΦΠΑ και τους φόρους.

Πάντως, ερωτηθείσα για το Fuel Pass 2, η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής δήλωσε σκωπτικά «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα» και συμπλήρωσε: «Ό,τι περάσαμε με το πρώτο, περνάμε και με το δεύτερο. Τα μηχανήματα δύσκολα διαβάζουν την κάρτα και δεν παιδεύονται μόνο οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, αλλά και οι νέοι άνθρωποι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις