Εγκαίνια τμήματος Εγνατίας
Δόθηκε στην κυκλοφορία, το Σάββατο, το τμήμα της Εγνατίας από τον ανισόπεδο κόμβο στην Ασπρη Αμμο Καβάλας έως τον ανισόπεδο κόμβο στη Χρυσούπολη Νέστου.
Το έργο εγκαινίασαν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης και ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιάννης Τσακλίδης, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στον ανισόπεδο κόμβο της Πέρνης Νέστου.
Το παραδοθέν οδικό τμήμα είναι μήκους 18 χιλιομέτρων, περιλαμβάνει τέσσερα μεγάλα τεχνικά έργα, τρεις γέφυρες και μια σήραγγα, συνολικού προϋπολογισμού 76,3 εκατ. ευρώ (26 δισ. δρχ).
Ο κ. Πασχαλίδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «με 80 εγκατεστημένα εργοτάξια μέχρι το τέλος του 2004, προγραμματίζεται να τεθεί σε κυκλοφορία το 83% της Εγνατίας».
Ο πρόεδρος της εταιρίας «Εγνατία Οδός ΑΕ» Ιωάννης Οικονομίδης ανέφερε ότι μέχρι τώρα έχουν παραδοθεί 369 χιλιόμετρα νέου αυτοκινητόδρομου.