Ελένη Φουρέιρα: Στην παραλία με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή - «My everything»
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram τρυφερές οικογενειακές στιγμές από την καλοκαιρινή τους εξόρμηση στην παραλία.

Μια ημέρα χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην θάλασσα πέρασε σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουνίου, η Ελένη Φουρέιρα, μαζί με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.
Η τραγουδίστρια απαθανάτισε μια τρυφερή στιγμή, όπου ο Αλμπέρτο Μποτία έπαιζε στην άμμο με τον μικρό τους γιο, και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram.
Το ζευγάρι επιλέγει να κρατά σε χαμηλούς τόνους την προσωπική του ζωή, δημοσιεύοντας μόνο λίγες, επιλεγμένες εικόνες από την καθημερινότητά του.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει εκφράσει επανειλημμένα πόσο ευτυχισμένη αισθάνεται με τον ρόλο της ως μητέρα και τη νέα της ζωή με την οικογένειά της. Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει:
«Στον σύντροφό μου ξεχώρισα τα πάντα του, γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω μαζί του οικογένεια. Ξεχώρισα την ποιότητά του, την προσωπικότητά του, το γεγονός ότι είναι ένα άτομο που σου προκαλεί ασφάλεια, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Αν θα έκανα ένα παιδί με κάποιον, θα ήταν μόνο με αυτόν. Όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, το νιώθεις εξ’ αρχής. Ο Αλμπέρτο είναι ένας άνθρωπος πολύ σταθερός, ένας άνθρωπος που αγαπάει και το δείχνει έμπρακτα. Εξαιτίας όλων αυτών μού ενέπνευσε εμπιστοσύνη και με έκανε να νιώσω ότι θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί μαζί του.
Παιδί ήθελα να κάνω έτσι κι αλλιώς, αλλά εκείνος προσέθεσε έναν λόγο παραπάνω για να το αποφασίσω. Στην παρούσα φάση, δεν κάνω σχέδια για να μεγαλώσω την οικογένειά μας. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει, δεν μπορείς να το προγραμματίσεις. Όποτε το νιώσουμε και αν το θελήσουμε ή όποτε γίνει και αν γίνει, ας γίνει. Δεν κουβαλώ αυτό το άγχος. Τον γάμο δεν τον σκέφτομαι. Ο πατέρας του παιδιού μου είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπος της ζωής μου, με γάμο ή χωρίς γάμο. Αν γίνει όμως, εντάξει, θα είναι πολύ ωραίο, στην τελική, να κάνουμε και κάποιο πάρτι μετά από οκτώ χρόνια σχέσης».