Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός την Πέμπτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας εκτός από κάποιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας όπου νωρίς το πρωί θα σημειωθούν βροχές.

Live η πορεία του καιρού στην Ελλάδα

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, η μέρα θα ξεκινήσει στις περισσότερες περιοχές με λιακάδα, ωστόσο η αυξημένη υγρασία, νωρίς το πρωί, θα συμβάλει στον σχηματισμό κάποιων ομιχλών σε δυτικές, ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές καθώς και στη βόρεια Ελλάδα.

Μετά το μεσημέρι θα συννεφιάσει κατά τόπους με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα βροχής ή και καταιγίδας στο νομό Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.

Στην υπόλοιπη κεντρική και βόρεια χώρα, σύννεφα αναμένονται στην ορεινή Πελοπόννησο, στη Στερεά, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στη Μακεδονία ενώ οι όποιες μπόρες ή και καταιγίδες θα σημειωθούν στις ορεινές περιοχές.

Η Αττική, θα έχει ηλιοφάνεια από την αρχή της ημέρας ενώ από το μεσημέρι θα υπάρξουν κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές χωρίς ωστόσο να δώσουν κάποια φαινόμενα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, ενώ τις μεσημεριανές ώρες τοπικές μπόρες θα σημειωθούν στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή, από το μεσημέρι και από τα δυτικά συννεφιές θα κινηθούν ανατολικότερα οι οποίες θα δώσουν και κάποια φαινόμενα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά νησιωτικά και ηπειρωτικά τμήματα. Παράλληλα, θα ενισχυθούν και οι βοριάδες.

Το Σάββατο, αναμένεται να κυλήσει με καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις