Τα Public ανακοινώνυν τη στρατηγική τους συνεργασία με την iRepair, την κορυφαία εταιρεία επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα. Στα επόμενα χρόνια, η πρωτοποριακή αυτή συνέργεια θα φέρει στα καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο την πιο ολοκληρωμένη και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών στο κομμάτι του service. Για την επισφράγιση της συνεργασίας, το Public Group αποκτά μερίδιο 50% στην iRepair. O Chris Humbert, ιδρυτής και βασικός μέτοχος της iRepair, ως CEO και μέτοχος πλειοψηφίας θα ηγηθεί της ανάπτυξης του νέου σχήματος.

Η υλοποίηση της συνεργασίας του Public Group και της iRepair ξεκινά με 4 σημεία service iRepair να έχουν δημιουργηθεί εντός των καταστημάτων Public στο The Mall Athens, στη Γλυφάδα, στο Σύνταγμα και στον Πειραιά. Επιπλέον σημεία service iRepair σε Ελλάδα και Κύπρο θα δημιουργηθούν το 2022 και το 2023, με την υποστήριξη μιας εκτενούς ομάδας after sales support που θα δραστηριοποιείται σε 100+ φυσικά σημεία και θα απασχολεί 350 εξειδικευμένους τεχνικούς έως το τέλος του 2024.

Οι επισκέπτες των σημείων service iRepair εντός των καταστημάτων Public θα έχουν πλέον πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας που καλύπτουν smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές, συμπληρώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει το Public, με δημοφιλείς για τους καταναλωτές επισκευές, όπως είναι των οθονών και μπαταριών, μεταξύ άλλων.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η ευκολία για τον πελάτη, η άμεση επισκευή, και η υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, χάρη στην εξιδεικευμένη ομάδα της iRepair. Για παράδειγμα, οι πελάτες του καταστήματος Public στο Σύνταγμα θα μπορούν να αφήσουν το κινητό τους για άμεση αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας ώστε να επισκευαστεί όσο αυτοί κάνουν μια βόλτα στο κατάστημα ή απολαμβάνουν έναν καφέ στο Public Café.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις