Μενίδι: Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η μητέρα του παιδιού, αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο ποδήλατο 3χρονης στο Μενίδι, ενώ Ρομά έκαναν γλέντι για το Πάσχα παρά την καραντίνα. Κατά την μαρτυρία της μητέρας του 3χρονου κοριτσιού στο Μενίδι, είδε μια σφαίρα 9mm καρφωμένη στο ποδήλατο του, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, έξω από το δωμάτιο του.

«Είχαμε Άγιο διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, λείπαμε από το σπίτι» λέει χαρακτηριστικά η νεαρή μητέρα, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, στο protothema.gr. Οι γονείς του κοριτσιού στάθηκαν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους καθώς θα μπορούσαν να βρίσκονταν στη θέση που βρέθηκαν οι γονείς του 11χρονου Μάριου, όταν πριν από μόλις τρία χρόνια, μια άλλη αδέσποτη σφαίρα, καρφώθηκε στο κεφάλι του αγοριού κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής σε δημοτικό σχολείου του Μενιδίου.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η σφαίρα έφυγε από όπλο Ρομά, κατά την διάρκεια ξέφρενων γλεντιών που οργανώθηκαν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, όπου μάλιστα σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς που έσπευσαν να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις ελέω Covid-19 και περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις