Ανώγεια νεκροί: Σύμφωνα με πληροφορίες παραδόθηκε ο νεαρός που συμμετείχε στην αιματηρή συμπλοκή με δύο νεκρούς και ένας τραυματία στα Ανώγεια χθες το βράδυ.Πρόκειται για τον γιο του 63χρονου που συμμετείχε στην αρχική λογομαχία μεταξύ του πατέρα του και του 30χρονου, αλλά και στην εξέλιξη του αιματηρού επεισοδίου. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ήταν αυτός που τελικά πυροβόλησε θανάσιμα τον 30χρονο, ο οποίος είχε αρχικά πυροβολήσει τον πατέρα του. Αμέσως μετά, ο νεαρός τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πως έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες αρχικά λογομάχησαν για διαφορά που είχαν σχετικά με ένα χωράφι, ενώ βρίσκονταν στην πλατεία του Περαχωρίου.
Στη συνέχεια ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης τράβηξε όπλο, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να πέσει νεκρός. Βρέθηκαν οκτώ κάλυκες από δύο διαφορετικά όπλα. Στο σημείο έφθασε ο Μανώλης Καλομοίρης γιος του 62χρονου, που ενημερώθηκε από συγχωριανούς για το περιστατικό και τραυμάτισε με όπλο, θανάσιμα τον Γιώργο Ξυλούρη.

Από τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και ένας άλλος 30χρονος, ο οποίος μετέβη στο σημείο, προκειμένου να χωρίσει τους δύο άνδρες. O τραυματίας θα διακομισθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ανωγείων, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Νεκρός ο μαντιναδολόγος, Λευτέρης Καλομοίρης

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο γνωστός μαντιναδολόγος, Λευτέρης Καλομοίρης, ο οποίος ήταν επί χρόνια πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων. Ο 62χρονος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς μαντιναδολόγους του νησιού με πολλές παρουσίες σε τηλεοπτικές εκπομπές και θεωρούνταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις