Ανώγεια: Όσο περνούν οι ώρες οι αρχές εξετάζουν τις αιτίες του διπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια όπου έπεσαν νεκροί ο 62χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης.

Ο 62χρονος Λευτέρης Καλομοίρης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται πως ο λόγος του καυγά ανάμεσα στον γιο του 62χρονου και του Γιώργου Ξυλούρη δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές, αλλά μία θέση στάθμευσης

Υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με το «cretapost.gr», που λένε πως ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη.

Ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης

Ο γιος του 63χρονου μόλις συνάντησε τον 30χρονο του επιτέθηκε αρχικά φραστικά ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε προκαλώντας παράλληλα φθορές σε ένα παράθυρο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης λέγεται  ότι πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άγριες διαστάσεις.

Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν πάλι μία έντονη λογομαχία ενώ ο Λευτέρης Καλομοίρης μπήκε ανάμεσά τους προσπαθώντας να τους χωρίσει ενώ τους φώναζε “Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε”

Ωστόσο, ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις καθώς βγήκαν και τα όπλα. Όταν ο 63χρονος είδε τα πιστόλια μπήκε μπροστά από το γιο του για να τον προστατεύσει ωστόσο δέχθηκε τα πυρά και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη και τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο οικογένειες είχαν καλές σχέσεις!

Λέγεται ότι οι δύο οικογένειες είχαν αρκετές σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, τα σπίτια τους βρισκόταν στον ίδιο δρόμο σε απόσταση μόλις 20 μέτρων. Μάλιστα οι δύο νέοι, μεγάλωσαν μαζί και πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα οι αρχές είχαν προχωρήσει σε εξονυχιστικό έλεγχο βρει στο όχημα του φερόμενου ως δράστη

Ποιος είναι ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που καταζητούνταν

Ο νεαρός που αναζητούνταν από τις αρχές αποτελεί ένα από τα πέντε παιδιά του Λευτέρη Καλομοίρη. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά του Ηρακλείου ως πορτιέρης.

Με την οικογένειά του είχε πολύ καλές σχέσεις και πήγαινε στα Ανώγεια στις γιορτές για να δει τους δικούς του. Από την έναρξη του απαγορευτικού εξαιτίας κορονοϊού, ο νεαρός επέστρεψε στο χωριό του  για να περάσει την καραντίνα με την οικογένειά του.

Κατά το παρελθόν έπαιζε ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ενώ ήταν και αθλητής του Kick Boxing έχοντας λάβει πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε διάφορους αγώνες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις