Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πιο αναλυτικά, η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, κάνει αναφορά στο πρόσωπο το οποίο φέρεται να «ψάρευε» τα υποψήφια θύματα. Σύμφωνα με μαρτυρία επιχειρηματία, ο συγκεκριμένος άνδρας τον πλησίασε και του σύστησε τον 47χρονο ως τον επιστήμονα που θα θεράπευε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει.

«Ο Κ. με πήγε στον Κοντό για να με κάνει καλά. Ότι έχει ένα φίλο, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός γιατρός, θεραπεύει τα πάντα, με βότανα κυρίως. Ήταν φίλοι αυτοί οι δύο. Πήγα στον Κοντό, μιλήσαμε, ήταν γιατρός, ήταν βοτανολόγος, άνθρωπος της επιστήμης που χάριζε, γιατί εμένα μου είπε “χάρη στο κάνω, δεν θα βγάλω τίποτα από όλα αυτά, και μην πεις και πουθενά και τίποτα” σε γιατρούς δηλαδή, για τέτοια πράγματα, “μην πεις ότι κάνεις θεραπεία μαζί μου γιατί με πολεμάνε”», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Διαβάστε: Ψευτογιατρός: «Έσπασαν» τα τηλέφωνα στη ΓΑΔΑ – 35 νέες καταγγελίες

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το πρώτο ραντεβού κλείστηκε στο Κουκάκι, σε ένα διαμέρισμα σχεδόν κενό. Ο ψευτογιατρός ισχυρίστηκε ότι μόλις είχε επιστρέψει από την Αγγλία και είχε νοικιάσει το χώρο για να τον μετατρέψει σε ιατρείο. Στη συνέχεια, όμως, ήρθε ο «λογαριασμός», και επειδή το ποσό ήταν μεγάλο και για να μην τρομάξει το υποψήφιο θύμα τους, ο κοινός γνωστός, ο άνθρωπος που τους είχε φέρει σε επαφή, προσφέρθηκε να διευκολύνει τον επιχειρηματία.

«Μου είπε ότι θα στοιχίσει περίπου 15 χιλιάδες η θεραπεία, και είχα δώσει κάποια χρήματα, γύρω στα 500-700 ευρώ, και στη συνέχεια προσφέρθηκε αυτός που μου τον σύστησε να του δώσει 3 χιλιάδες ευρώ και να τα οφείλω εγώ σε αυτόν. Στη συνέχεια αυτός που μου τον σύστησε μου ζήτησε κάπου 6.800 περίπου, συν 3.000 που του χρωστούσα για τον γιατρό, 9.800. Μου στοίχισε περίπου 12.000 για όλη την ιστορία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τα χρήματα του… Καντάφι

Όταν ο επιχειρηματίας έδωσε και τα 12 χιλιάδες ευρώ που υποτίθεται ότι κόστιζε η θεραπεία του, ο κοινός τους φίλος τον προσέγγισε ξανά. Αυτή τη φορά του ζήτησε 100 χιλιάδες ευρώ, ως τα πρώτα έξοδα για να βοηθήσει τον ίδιο και τον Κόντο σε μια απίστευτη ιστορία με τράπεζες στο εξωτερικό, θυρίδες και την αμύθητη περιουσία του Καντάφι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ψευτογιατρός παρουσιαζόταν στους συντοπίτες του, στο Ξυλόκαστρο, ως πιλότος και αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και του άρεσε να επιδεικνύει το πολυτελές αυτοκίνητο του.  Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ο 47χρονος έλεγε ότι πετούσε με το αεροπλάνο πάνω από το Ξυλόκαστρο για να χαιρετά τα αδέρφια και τους γονείς του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις