Δεκατέσσερις κακώσεις έφερε στο σώμα της η άτυχη 54χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στα Μεσκλά Χανίων. Όλες προκλήθηκαν από μαχαίρι. Ένα από αυτά, στην καρωτίδα, ήταν και το μοιραίο για τη γυναίκα, η οποία κατέληξε από τη μεγάλη απώλεια αίματος, αναφέρει το flashnews.gr.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, η γυναίκα κατέληξε από ολιγενική καταπληξία. Τα τραύματα βρίσκονταν στο πρόσωπο, στις τραχηλικές χώρες και μια κάκωση στην αριστερή μασχαλιαία χώρα. Μόνο το ένα από αυτά τα τραύματα ήταν το θανατηφόρο, αυτό στο οποίο έκοψε την καρωτίδα.

Η δολοφονία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τοποθετείται χρονικά μεταξύ των βραδινών ωρών της 13ης Ιανουαρίου και των μεσημβρινών ωρών της 14ης Ιανουαρίου.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητάει τον 47χρονο Νορβηγό, ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος. Εκτιμάται μάλιστα ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Πρώτη είδηση στα νορβηγικά Μέσα Ενημέρωσης

Τόσο η καθημερινή εφημερίδα Dagbladet, όσο και το νορβηγικό κανάλι Τv2 αναφέρθηκαν στην υπόθεση, χωρίς όμως να μπουν σε λεπτομέρειες, αναφέρει το cretapost.gr. Επισημαίνουν κυρίως ότι ο Νορβηγός πολίτης κατηγορείται για τη δολοφονία της 54χρονης.

Όπως αναφέρουν νορβηγικά ΜΜΕ, οι Αρχές της χώρας είναι ήδη ενημερωμένες για την υπόθεση, με τον άνδρα να καταζητείται στη γειτονική Εσθονία.

Τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία

Δύο εκδοχές θεωρεί ως πιθανότερες αυτή τη στιγμή η Αστυνομία για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Νορβηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο Νορβηγός μπορεί να κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να έχει προβεί στο απονενοημένο διάβημα, αφού αντιλήφθηκε τι έκανε στην 55χρονη. Το σενάριο αυτό ενισχύει το γεγονός ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε θέματα με το αλκοόλ και το έγκλημα δεν αποκλείεται να έγινε υπό την επήρειά του.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Νορβηγός απομακρύνθηκε από το σπίτι χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο βρισκόταν στη θέση του πριν τη δολοφονία, αλλά στη συνέχεια δεν εντοπίστηκε στην οικία. Οι αστυνομικοί αναζητούν το όχημα, το οποίο είχε αγοράσει στην 55χρονη ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ελάχιστα πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο, ο Νορβηγός να έχει διαφύγει από το νησί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις