Ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλης Τσαρούχας, προσήλθε εκ νέου σήμερα, Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, στην Εισαγγελία για να προσκομίσει πέντε νέους φακέλους με καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο. Κατά πληροφορίες, οι καταγγελίες έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και αφορούν περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας ελευθερίας.

Ο κ. Τσαρούχας, οποίος παρέμεινε για περίπου μισή ώρα στο γραφείο του Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου, κατά την έξοδό του από αυτό δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε. Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις