Για 12η μέρα είναι εξαφανισμένος ο Στάθης Άνθης, αδελφός του Δημήτρη Άνθη που γνωρίσαμε μέσα από την καταγγελία του για βιασμό από γνωστό ηθοποιό, μια υπόθεση που τελικά μπήκε στο αρχείο.

Ο Δημήτρης Άνθης, βρέθηκε στο Έλα Χαμογέλα και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την εξαφάνιση του αδελφού του δίνοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση.

«Έμαθα από την ψυχολόγο του αδελφού μου, ότι έχει νιώσει ρατσιστικές διαθέσεις από το ξενοδοχείο που εργαζόταν. Μάλιστα στο χώρο της κουζίνας του προσωπικού όπου εργαζόταν είχαν τοποθετήσει κρυφά κάμερα. Χωρίς να τους ενημερώσουν”, αποκάλυψε ο Δημήτρης. Υπήρξε και άλλο στοιχείο. Ότι εκείνη τη βραδιά είχε γίνει κάποιο πάρτυ με το προσωπικό. Η συγκάτοικος έχει πει δυο διαφορετικές εκδοχές» είπε ο Δημήτρης.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση του αδελφού του, έγινε φραγή στον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου.

«Τελευταία μιλούσαμε περισσότερο με τον αδελφό μου. Ξεκίνησε να κάνει σέρφινγκ. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Μου είχε μιλήσει για τις ανησυχίες του για τη δουλειά του. Είχαμε συζητήσει τα πάντα. Πιστεύω ότι αν του είχαν κάνει κακό και τον είχαν ρίξει στη θάλασσα, θα τον έβρισκαν» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης για τον αγνοούμενο αδελφό του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις